Zhanglong, съдържащ амониев персулфат при високоскоростна течност на ремаркето, причинено от сериозно нараняване

3:30 ч., Висящи на заден ход към посока Zhangzhou, на около 2 километра от внос от Нанкинг Toyota, задната гума избухна. Шофиране на повече от 20 метра, отзад от огъня. Трейлърът излезе на известно разстояние, преди да спре. В този момент, 12 гуми и резервна гума на колата избухнаха в пламъци. Амониев персулфат при високи температури Грилът се разлага бързо, образува силно кисела смес, изтича. Инцидент, 1 бос, за да избегнеш изгарянето.

28 февруари, 3:35 ч., На територията на Zhanglong Nanjing високоскоростен ремарке гуми, кола 25 тона амониев персулфат от висока температура Разграждането на грил, изтичане, освобождаване на големи количества на остър газа. Местните противопожарни услуги, високоскоростната пътна полиция, отдела за магистрали незабавно, премахване на опасността за работа до 8 часа. Инциденти, опасни разпадни продукти от 1 са изгорени, са изпратени в 175 болница за лечение.

13 гуми избухнаха в пламъци

На обяд вчера шофьорът на ремарке Qiu Zhenhuai каза, че колегите са се случили на Qiu Shuizeng, дори лош късмет, "ако той свали обувките си, ще бъде хубаво". В полунощ, трима мъже на Минг и Цин Цю Джънхуай и съучастник Qiu Shuizeng ремарке, превозващи 25 тона амониев сулфат от дома до Ксиамен. 3:30 ч., Висящи на заден ход към посока Zhangzhou, на около 2 километра от внос от Нанкинг Toyota, задната гума избухна.

"Застреляй, колата изгоря много скоро", каза Чиу Женхуа, не обърна внимание, но се отвори на повече от 20 метра, отзад от огньове. Незабавно спиране причинява задната врата, ремаркета, караше на известно разстояние, преди да спре. В този момент задните 12 гуми и резервна гума са се появили в пламъци. Амониев персулфат при високи температури Грилът се разлага бързо, образува силни киселинни смеси, изтича, тече отпред.

1 души избягват бос Бърнс

Нощта е тъмна, двама души в ремаркето не знаят, че опасността е близо. Qiu Zhenhuai първи изглед, а след това наречен Qiu Shuizeng да избяга. Но селяните крещяха на двата крака, после паднаха. Тази есен, краката, ръцете, бедрата са силно кисели продукти на разпадане, изгарящи по пътя. Qiu Zhenhuai подбра колеги, изтича повече от 10 метра, преди да спре.

Първо пристигна в Zhangzhou на високоскоростна полиция полиция бригада, намерени Qiu Shuizeng е бил ранен, незабавно лекувани в местната болница. Нанжинг, но грозни болнични лекари установили, че вредата на Чиу е много сериозна. Полицията и лекарите бързо изпратиха Qiu Shuizeng на 175 болница за лечение. Репортери научи, че ранени Qiu Shuizeng Общи 20% с тежки изгаряния, главно в крайниците и задните части, в момента няма животозастрашаващи, но все още е в интензивното отделение за лечение.

Пожарникарят 8 часа отстранява опасността

След като получила алармата, пожарната кантора в Нанджинг капитан Зу Xuefu оцени 3 уреда, а пристигнаха 18 войници. Според Zou Xuefu те са пристигнали, гумите на опашката на трейлъра-8 все още горят, амониевият персулфат чрез открит пламък Grill, бързо се разпада на химически съединения, обхващащ почти 50 метра висок скоростен път, е изпълнен с остър мирис е силен киселина.

3:40 ч., Градската пожарна група в Джанджоу стартира междурегионални аварийни процедури, аварийното програмиране директно под тайните уреди за пожарникарска ескадрила 2, 12 войници за подкрепления. Началникът на Пожарна бригада, Зенг Ганг накара екипа да се втурна към сцената на постоянно действащата команда, за да отстрани опасността.

Около 5 часа сутринта огънят е напълно изгасен. Пожарникарите от водата, да шокират, разреждайки химическото разграждане на почвата, за да се предотврати корозията на повърхността. Около 10 часа сутринта, аварийното Basic. 11:30, превозните средства за произшествия бяха изтеглени, пътищата към нормалния автомобилен трафик. Причината за аварията е в процес на разследване. (Югоизточна мрежа)