Балиране Hengyi компания Caprolactam амониев сулфат износ Южна Америка

22 юни от балиране, Zhejiang hengyi caprolactam LLC е бил информиран, че в началото на май, Sinopec химически търговска фирма и компанията договорени, подписване поръчки за експортен пазар в Южна Америка за първи път 27,500 тона на амониев сулфат. То се съобщава, че това е най-голям тонаж на поръчки за износ на амониев сулфат. Компанията първа националните партньори на амониев сулфат продукти в Южна Америка на пазара.

На 21 май, износа на Китай от Южна Америка най-големият насипни превозвач тонаж "Матис", пристигна в Хангжу Бей Бридж кръст-морските в Zhejiang провинция в северната част на морски език в Северно море и морски търговски порт на zhapu порт (тоест, jiaxing пристанище, страната вид на отворен порт) и след това балиране hengyi компания на caprolactam амониев сулфат продукти, експедирани в началото на юни след приключване на товаренето на отпътуване към Южна Америка.

Балиране, Zhejiang hengyi caprolactam дружество с ограничена отговорност е балиране нефтохимически съвместно предприятие сътрудничество с Zhejiang hengyi Груп. Взаимни инвестиции от Китай нефтохимическа (4.690,0.04,0.86%) с независими интелектуалната собственост на второто поколение на зелени технологии на caprolactam, Ривърсайд индустриален парк, Ксяошан, Хангжу, Жейянг с годишно производство от 200 000 тона на caprolactam проект и 2012 производството през второто тримесечие, предимно caprolactam, циклохексан, циклохексан, циклохексанол, амониев сулфат, водороден прекис и други химикали.