Амониев сулфат цена

Основна информация

Модел NO.:AS-01Класификация: азотни торове
Издание тип: бързоВъншен вид: прах
Тип: Ammmonium сулфатCAS No.:7783-20-2
EINECS No.:231-984-1Други имена: амониев сулфат
Търговска марка: XingYuanСпецификация: ISO 9001 SGS
Произход: КитайHS код: 310221000

АМОНИЕВ СУЛФАТ
Компанията Prolife:

Нашата компания е създадена през 2009 година, ние правим за тор продажби има 7 години, има екип, професионално обслужване.
Нашата фабрика и pruducts са преминали ISO9001, CQC, SGS и други международни сертификати.
Нашата компания е един от най-големите химически compay в Китай.
Нашата фабрика имат професионален екип QC, inclued QE, QA, ВКК, IPQC, АНЕЛИЯ и др.
Нашата MOQ е малък, може да приемат малки поръчки.

Сътрудничим си с големи международни корабни компании, да се осигури безопасността на стоките и по-бърз транспорт.
Описание на продукта:
Амониев сулфат е ни една от най-добрите продукти, ние си сътрудничим с Китай #39; s най-голямата и най-добрите химически завод, фабрика за използването на най-добрите производствения процес, най-добро професионално управление и стандартизирани производствени режим, може да продължи да предоставя висококачествени продукти, ние имаме установени някои големи складове в много части на Китай, винаги осигурявам предостатъчен снабдяване на гостите. Ако имате някакви нужди, Дон не се колебайте да се свържете с мен, благодаря

Амониев сулфат като физиологично кисели органични азотен тор, обикновено се използва в пшеница, царевица, сладки картофи, ориз, памук, коноп, овощни дървета, зеленчуци и други култури. Амониев сулфат не е торове, съдържащи хлорни йони, не е да има неблагоприятни последици за култури и почви

Нашите услуги:
1 нашата компания е един от най-големите compay тор търговия в Китай, имат достатъчно предлагане.
2. можем да ви предложим конкурентна цена.
3. ние ще ви предоставим най-доброто качество.
4. ние може да ви даде най-професионално обслужване.

ЕлементFirstgradeFirstgrade
N21 % мин.20.5%min
Moiture0.3%Max1.0%Max
H2SO40.05%Max0.2

Амониев сулфат пазар е силна, има две причини:

Един е есента тор производство стартиране в Китай, амониев сулфат се използва главно като суровини за производството на комбинирани торове и есента култури, засадени по- и овощни дървета може да се наложи да се оплоди, тор през есента е втората половина на причина с тор, комбинирани торове по-големи, с началото на есента торове по-големи, с началото на есента тор производство , на търсенето на амониев сулфат в отглеждането.


Две е износ ситуация е добра, тази година Китай #39; s износ на амониев сулфат е по-добре, голям брой износ, амониев сулфат, намаляване на захранващото налягане на вътрешния пазар, цената на амониев сулфат също формира определени опора.


Но тъй като през последните години, Китай #39; s продукция на амониев сулфат се разраства много бързо, особено caprolactam изграждането на въглища и природен газ, като редица големи странични устройство, пазара формира по-голямо въздействие, съчетано с общата тенденция на пазара на тор все още е много слаб, град цената на амониев сулфат увеличава пространството не е твърде голям.