Амониев сулфат в четирите ускорени

През последните години амониев сулфат индустрия в Китай се развива бързо. Според непълна статистика през 2013 коксуващи индустрия, caprolactam, мощност общо амоняк процес на серен двуокис и производството на амониев сулфат е достигнал повече от 6 милиона тона, повече от 48 % през предходната година. Като продукция продължава да се разширява, и темпове на трансформация и модернизация, амониев сулфат индустрия в момента има четири изключителни характеристики, е навлязла бързо качество растеж, растеж на производството по-бързо, бързо зона прехвърляне, циркулация на "четири" канали.

Високо качество

Синхуа научих от Китай коксуващи асоциация, амониев сулфат е главно от коксуващи предприятия в Китай през предходните години преди 2012 г., 50 % процента от общата продукция. Сравнително ниско качество на техните продукти, някои продукти дори и с лоша миризма, цвят концепция, съдържание и ниска, торове, прилагането и страдат известно влияние върху износа. И по-добре клас caprolactam амониев сулфат се изнасят и високотехнологични приложения във фокуса на, и маржа на печалбата с Кока-кола продукти имат широк разминаване.

Засегнати от това, местните коксуващи предприятия за да отговарят на нуждите на пазара, увеличаване на интензивността на изследвания и развитие и непрекъснато да подобряваме нашите технологично ниво. Сега кокс предприятия на Шандонг, Хъбей и други революционни техники, качеството на продукта е увеличил значително и износ започна да се увеличава. Освен това през последните години с увеличаване на нов caprolactam проект, вторичен продукт амониев сулфат производство също е нараснал значително.

Бърз изход растеж

Според Китай азотен тор индустрия асоциация статистика показват, че през 2009 г. амониев сулфат производство и капацитет от 3 милиона тона, 2.8 милиона тона, съответно. През 2013 г. националното производство на повече от 6 милиона тона на амониев сулфат, главно от кокс, caprolactam, мощност амоняк сероочистващата, химически отпадъчни води промишленост, добив увеличение от 114 %, над 4 години, производство и продажби нарастват бързо.

"Тъй като продажбите състоянието на caprolactam е много добра и повечето внос на caprolactam в Китай преди няколко години държавата подкрепа за да отговори на вътрешното търсене, производителите са активно разширяване на проекта." Индустрия, експерт пред репортери.

Пренасянето на зоната

Репортери научили чрез предприятието разследването преди 2013 г., заемат местното производство на амониев сулфат 80 % Кокър caprolactam от два основни индустрии, главно в южната част. С ускорен процес на развитие на северозападен Китай, северозападно от амониев сулфат за прехвърляне на нарастваща тенденция.

Според докладите тъй като основните производствени региони на Южна Африка за производство на амониев сулфат фабрики на суровини, доставката на суровини и транспорт по-удобен, в зависимост от размера на редки земята комбинирани торове и производствени райони, формиране на доставка-производство-продажби (включително износ) дълга верига.

Пазар бързо

Datang международен hexigten на Вътрешна Монголия газ от каменни въглища ограничена отговорност дружество амониев сулфат въведени мениджър продажби Лиу Джие, вече е завършила или под строителни проекта бъдещото производство на амониев сулфат е голям повечето от проекта с годишно производство от 400 000 тона или повече, като се има предвид ограниченията на логистика и транспорт, фирми са в подкрепа на изграждането на жп транспорт канал. Продукция особено в Синцзян амониев сулфат концентрация или разпределителна база, посветен на развитието, от жп гарата и магистрала транспорт до Източен Китай, централен Китай и портове за бързо движещи се. Близо до порт бизнес, сграда пара, морски транспорт, комбиниран транспорт модели еволюира, не само за намаляване на разходите за логистика, е да хванете забързаният ритъм на логистиката обращение фондация.