Амониев сулфат: Трима добри може да взриви парно индустрия?

От края на юли, амониев сулфат пазара мутации, вместо в възходящ тренд на първата половина на годината падна в, особено цените в местните области като Хъбей, Шанси, най-високата намалява до сто. Това също води до силна загриженост на индустрията на амониев сулфат тенденциите през втората половина. От тор, редки земята и износ на търсенето на пазара на три основни положителни амониев сулфат да сложите амониев сулфат индустрия обратно на пистата?

Земеделие новини да се засили търсенето

Голяма консумация на тор е амониев сулфат. Според непълна статистика, над хиляди комбинирани торове производствени предприятия в Китай, повече от 32 милиона тона от годишното производство. Главно в Шандонг, Jiangsu, Хубей и Хънан провинции. През последните години, с възхода на въглища, Шанси, Синдзян, Вътрешна Монголия, Ляонин и други провинции да се изгради и пусна в експлоатация редица химични торове предприятия търсенето на амониев сулфат увеличава бързо и става основната сила на вътрешния амониев потребление.

Според Хенан компанията на Henan провинцията въглища газификация фирма производство заряд, по време на процеса на комбинирани торове, якост и кръгли зърна с цел подобряване на тор гранули, сухо товари за намаляване на производствения процес, за да добавите 0.05 тона на тона на комбинираните торове амониев сулфат, повече се използва в производството на сяра тор от амониев сулфат, амониев сулфат 1,5 милиона тона тази година търсенето. Плюс част от прякото прилагане на азотен тор амониев сулфат тор индустрия търсенето през 2015 г. в Китай се очаква да надмине 2 милиона тона.

През 2015 г. годишната такса за единна износ мито проценти н и п. Изпълнението на тази политика, благоприятна за подобряване на торове цени и износните обеми. Datang ке Чи в Вътрешна Монголия въглища-газова компания бизнес мениджър Лиу вярва, че химически торове експортни насърчаване на амониев сулфат ще формират основата на доброто.

"Според нашите изчисления, химически торове износ извън сезона време на годината е много малък, следователно, азот и фосфор износ на тарифите са намалели значително от предходната година, особено през последните години международен контекст на стабилен ръст в търсенето на тор, тор от износ се очаква да продължи да расте в Китай, тя също така ще дръпнете амониев сулфат промишленост възстановяване." Datang ке Чи в Вътрешна Монголия въглища-газова компания бизнес мениджър Лиу Джие каза.

Първо, в средата на тази година, ясно е посочено, в контекста на икономическото забавяне да продължи укрепване селското стопанство като Фондацията, насърчаване на доходите на земеделските стопани непрекъснато, увеличаване на производството на храни, разширяване на площите. На тази основа укрепване селскостопански екологични управление, насърчаване на био органични торове, осигурява основна защита за тор търсенето продължава да расте. И със страната "по пътя" стратегия изпълнява чрез многомерен изход като капитал, технологии, продукти, насърчаване на химически торове индустрия на Китай в международните пазари да повиши конкурентоспособността на международния пазар, по този начин допълнително увеличаване износа облекчаване вътрешни излишък от производствен капацитет, непреки карам масивна търсене на амониев сулфат, помага индустрия да вземем друга основна сила в бъдеще.

Растежа на износа, power-off куката

Според митническата статистика вътрешни амониев сулфат износ растеж през последните години. 2013 амониев сулфат износа 2.833 милиона тона, 49 % от цялото местно производство на 2014 вътрешни амониев сулфат износа възлиза на 4.155 милиона тона, представляват повече от 59 % от местното производство, 10 % в сравнение с предходната година. Според статистиката 5 месеца преди 2015 г амониев сулфат изнася повече от 2.27 милиона тона, обем на очакван износ тази година се очаква да надхвърли 5 милиона тона, отново се увеличи значително.

Амониев сулфат производството и износа се превърна в световна сила състоянието в Китай, особено в пазара играе доминираща роля в региона. От Турция и Югоизточна Азия вносители и износители информация обратна информация показа, че амониев международните пазарни цени на Qi Sheng тази година, повече от Международната пазарна цена винаги е по-висока от вътрешното 10 % и износа остават тенденция на стабилно нарастване през втората половина, която е в международни и вътрешни икономически спад на тази година, вътрешния пазар амониев сулфат може да продължи да вземем една от основните причини.

Fuqing от инспекция и карантина Бюрото е бил информиран, че първите предприятия амониев сулфат в провинция Фудзиен в първото тримесечие на тази година Чен Yiu Loong излизане 129 дни 75,900 тона, $ 10.128 милиона стойност на партидите, са двете превишени миналата година общия износ.

Йингку, Ляонин, един износител заяви износа на амониев през последните 3 години, годишният темп на прираст на повече от 10 %. Междувременно търсенето на страните да ограничи износа на редки земята промишленост промишленост спада, рязък ръст в износа и спад в търсенето на редки земни индустрия се е променила re, структурата на износа на торове, Тройката поддържа пазар. В редки земни индустрия се нуждае от спад, но също висок клас цените продължиха да се откажа, Цена на местния пазар на износа проверка. За пример виждате пристанището на някои големи вътрешни поръчки повишена производител цени скоро ще се появи, повдигнати на континента, 3 ~ през май тази година, както на сезонни фактори на растежа на вътрешното търсене, пристанищата на няколко големи поръчки за бързото нарастване на пазара са допринесли за ролята на повдигане над 44 % а почти две години върхове. И тази година ще бъде норма, индустрията вземете повече засегнати от износа.

Редки Земята сделка шофиране цени

През април тази година на Министерството на финансите издава на митническа тарифа Комисията на Държавния съвет относно регулирането на износа тарифни предизвестие, обяви, че от 1 май да вдигне редкоземни, волфрам, молибден и други продукти от износни сборове. За света най-големият производител и износител на редкоземни в случай на Китай, re отмяната на тарифите за естествено значение. Междувременно потребителите на редки земята предприятието като амониев сулфат, отново новата сделка също донесе амониев сулфат плюс амониев съществуващите промяна на схемата на потребление ще играят решаваща роля.

Данните показват че първата половина на годината, Китай Редки Земята експортна квота управление, икономическото възстановяване на САЩ и много други фактори, на Китай господстващо производител Вътрешна Монголия редки земята износа отчете ръст, изнесени 2663.8 тона на редкоземни метали, 36.5 % увеличение. Съединените щати, Япония и други страни размера на редки земята растеж на износа за Япония на редки земята за износ нарасна с около 130 %.

В редки земни износни мита бяха отменени на 14 май, Министерството на земя и ресурси, издадени на 2015 контрол индекс на общото редки земята добив право. Кръглия дисплей през 2015 г. редки земята добив (редки земни оксиди REO) добив индекси на общото количество контрол на 105 000 броя тона, непроменени от 2014 г., по-високо от това през 2013 г. Общият индекс на 11 000 тона.

В тази връзка анализатори заяви индекс на минната миналата година и същия номер и премахне митата и експортните квоти за износ на редки земята до известна степен. Но в дългосрочен план, ще бъде освобождаването на държавния контрол над индекс за добив на редки земята и накланя големи редки земята предприятие. Китай Редки Земята разделяне капацитет в момента е миниран агрегати или оперативен производствен план 5 ~ 8 пъти. С цел защита на ресурси и околната среда, контрол и постепенното отваряне на план за прилагане на политиката.

Разбираемо е, че на редки земята в Китай има две север-юг, минни редки земята минерали в Северна не се изисква за амониев сулфат, както и райони в Южна и тежки редки земята, концентрирани главно в Дзянси, Гуандун, Гуанси, Хунан, Сичуан, Хубей, редките земи добив, използвайки амониев сулфат като суровина, минно производство 1 метрични тона на редкоземни руди е около 5 тона на амониев сулфат , високо около 8 тона. Добив трябва да използва амониев сулфат в около 150 000 тона годишно.

Според вътрешни лица, амониев сулфат има три основни изисквания на пазара, включително тор и износ на редки пръст. От на абсолютния брой на редкоземни сметки за по-малко, като цяло търсенето е по-малко от 10 %, но ефекта на амониев сулфат цени Велики. 2011 амониев сулфат цени, един от най важните причини се задвижва от търсенето. 2011 редки земята пазарът е много горещо, цените се обърна много пъти през годината, отнема пожар сяра пазар, който веднъж достигна нов връх на амониев сулфат договор цена 1800 юана/тон. Амониев сулфат цени удари нови рекорди, са закупуване на производителите на редки земни. Следователно няма съмнение, че бъдещото производство растеж ще бъде подкрепа за амониев сулфат индустрията да вземем голям плюс фактор.

Експертите изчисляват, че 2015 г амониев сулфат индустрия търсенето се очаква да надхвърли 1.2 милиона тона, въпреки че не в размер на най-големият в предишни години, но на пазара се очаква да се увеличи нейният лостов ефект. Амониев сулфат в редки земни материали, струвам дял на малък, висок клас цените все още може да тегли на средната пазарна цена на амониев сулфат, така че индустрията, Цена ливъридж в амониев сулфат индустрия се очаква да бъде разширена, малко увеличение на търсенето задвижване цена възход, тази амониев сулфат индустрия от своя спад тази година също ще играе значителна роля в повишаване.

Цените се очаква да отчетат високи

Амониев сулфат цени по-късно тази година, защото все още има 400 000 тона през втората половина caprolactam клас амониев сулфат страничен продукт може да пусна в експлоатация, някои несигурни фактори съществуват, като на фондовия пазар, разлика в виждания за бъдещето на отрасъла, но повечето хора остават оптимисти за бъдещето.