Амониев сулфат: Ползват екологична стабилност

На 11 декември, амониев сулфат пазара стабилна. Шанси амониев широко цена 500 ~ 550 юана (t цена, същото по-долу), в сравнение с предходния месец, rising 30 ~ 50. В момента, зимна обувка, комбинирани торове растителни суровини и поръчки не е идеален, карбамид, низходящата тенденция, но като един от сортовете на азотни торове амониев сулфат е относително стабилна, това е защо? Проучване установи, че свойствата на амониев сулфат тор, но тяхното производство, капацитет, цени и др са обект на въздействие върху околната среда на това свойство.

Капацитет и опазване на околната среда

"Производство на Китай е използвано за първи път в амоняк и сярна киселина и амониев сулфат, но"Дванадесет-пет", с ускоряването на националната защита на околната среда, спестяването на енергия и намаляване на емисиите, нарастваща част от страничен продукт амониев сулфат. Местното производство на амониев сулфат страничен продукт на почти всички дойдоха от други индустрии, така че тя може да бъде посочена като спомагателни отрасли. Страничен продукт на основния му източник за caprolactam, коксуване завод страничен продукт, вторичен продукт на електроцентрали, химически произведените растения и цианурова киселина страничен продукт от петте категории, общият годишен производствен капацитет на 12,5 милиона тона. "Шандонг-Хонг Лиу Тао в индустрията група химически анализ, каза.

"До 2012 г. амониев сулфат производство идва главно от коксуване индустрия в нашата страна. Caprolactam коксуване-клас, ниво и други нива на наоколо and 52 % и 18 % амониев сулфат производство. През последните години, с нарастващото търсене за околната среда, подслаждане, химически сероочистващата на властта такъв голям брой FGD построен страничен продукт амониев сулфат производство увеличава, така че кокс клас, Капролактамов Везни и на други равнища на капацитет за 4:4:2. "Анализатори на индустрията.

Индустрия приобщени каза, с все по-строги екологични защита, електроцентрали и химически завод серен двуокис страничен продукт амониев сулфат производствен капацитет ще продължи да нараства.

Цени край околната среда

През 2015 г. със повишена опазването на околната среда не успя да мине на зелено кокс предприятия е претърпял по-тежки преустанови производството за поправка, няколко малки кокс предприятия са принудени да прекратят производството и желязо и стомана промишленост, намаляване на търсенето на кокс, коксови предприятия се борят ограничено производство пистите. Коксуване растение оперативни ставки на амониев нива са сравнително ниски, особено късно през август и началото на септември, Хъбей предприятия, функциониращи курс в и около кокс само 20 % ~ 70 % за период от около половин месец; до 10-11 месец, големи коксуване предприятия, работещи на по-малко от 85 %. "Предприятия производството на кокс, амониев сулфат и ниско производство. Като Кока-кола предприятия оцеляват трудно, когато изходящи прекъсване или ограничаване на производството на съобщенията в предприятие за кокс, амониев сулфат цените ще растат. "Анализатори на индустрията.

Износът нараства заради околната среда

"Структурата на потреблението е основният износ на амониев, торове и метали. В по-големите се използва директно, екструдиране, гранулиране и използвани в тор, тор от производство, малко се използват в текстилни, кожа, медицина и така нататък. Като поток на тор амониев сулфат също се радва някои преференциални политики на производството на торове, като например тарифни отстъпки и т. н; и по отношение на внос и износ политики, амониев сулфат и е-екологични продукти безмитните износ, силно подкрепя развитието на индустрията амониев сулфат. Амониев сулфат износ се изнасят предимно за Югоизточна Азия и други региони, местното производство се е увеличил значително и търсене на международните пазара, износа повишен. През 2015 г. се очаква износът или местното производство на 50 % ~ 60 %. Износ до известна степен, лекота противоречието между търсенето и предлагането и цените на завишени. "Анализатори на индустрията.

От 1 декември 2008 г. държавата се прилага нулева тарифна политика на амониев сулфат износа, е един от малкото нулеви тарифни продукти в продукти, химически торове. Амониев сулфат износ поддържа стабилен ръст в Китай през последните години, особено в 2015 г амониев сулфат експортни цени роза. По данни на митническите през януари-октомври, кумулативни износа на Китай е 4.1503 милиона тона на амониев сулафт, нагоре от 3.2983 милиона тона през 2014 г. 1 октомври 852,000 тона, увеличаване на 25.83 % и амониев през януари-октомври тази година средната експортна цена $ 132, 126.33 от 5.67 долара за същия период на миналата година, или 4,49 %.

Анализ на индустрията, амониев сулфат се възползват от екологично чисти продукти, износ голяма подкрепа от националната политика за опазване на околната среда промишленост. Амониев сулфат могат да бъдат изложени пазар независим от други видове мазнини.