Кристал амониев сулфат

Информация за продукта

Търсена за ниска цена но високо качество кристал амониев сулфат от един от конкурентните Китай кристал амониев сулфат производители и доставчици или такива фабрика? Тя е винаги тук ви очаква.

Кристал амониев сулфат
Кратки данни:
Класификация: азотни торове
Други имена: амониев сулфат
Място на произход: Шандонг, Китай
Модел номер: GB535-1995
Външен вид: бял кристал
МФ: (NH4) 2SO4
CAS №: 7783-20-2
Място на Origin:China(Mainland)
EINECS №: 231-984-1
Моларна маса: 132.14 g/mol
HS код: 3102210000

Приложение:
Използвани като торове, приложени към различни почви и култури използвани в текстил, кожа, медицина и така нататък главно използван като суровина за СМЕСВАНЕ NPK

Описание на продукта:
Itams:Standard
Външен вид: бял кристал
Азот: 21 % min
Moisture:0.2%Max
Свободна киселина: 0.03max
Плащане условия: L / C T/T
Проба: Безплатни мостри, товари на ваша страна

Опаковане и доставка:
Опаковка информация: 50 kg/чанти 1000 кг/чанти
Доставка информация: бърз превоз
Се съхранява в cool、well вентилация район, далеч от огъня, източник на топлина, избягвайте съчетаване на амониев сулфат с киселина вещество и алкални, когато се съхранява. Складови площи се извършва с правилния материал за изтичане на съдържанието. Тя лесно се разлагат отровен дим при нагряване.
Условия на плащане: L/c или Т/Т
Проба: Безплатни мостри

Опаковане и доставка:
Опаковка информация: 50kg/чанти 1000 кг/чанти. Опаковка с палети като специално искане на купувача. Най-доброто обслужване след експедиционна бележка с имейли. Товари снимка преди и след натоварване в контейнера.

Доставка информация: бърз експедиционна бележка се съхранява в cool、well вентилация район, далеч от огъня, топлина източник, избягвайте съчетаване амониев сулфат с киселина вещество и алкални, когато се съхранява. Складови площи се извършва с правилния материал за изтичане на съдържанието. Тя лесно се разлагат отровен дим при нагряване.

Нашата визия:
1. Клиентът е на първо място, ние се опитваме да постигне максимална печалба за нашите клиенти и ние само споделяме малки
2. доверието е най-важното
3. качество култура е нашият живот
4. голямо чувство за отговорност

Запитване