Амониев сулфат Капролактамов

Амониев сулфат Капролактамов
Информация за продукта

Търсена за ниска цена, но високо качество амониев сулфат Капролактамов от един от конкурентните Китай caprolactam клас амониев сулфат тор, амониев сулфат тор Капролактамов, caprolactam амониев сулфат производители и доставчици или такива фабрика? Тя е винаги тук ви очаква.

Амониев сулфат тор Капролактамов
Кратки данни:
Класификация: азотни торове
Други имена: амониев сулфат
Място на произход: Шандонг, Китай
Модел номер: GB535-1995
Външен вид: бял кристал
МФ: (NH4) 2SO4
CAS №: 7783-20-2
Място на Origin:China(Mainland)
EINECS №: 231-984-1
Моларна маса: 132.14 g/mol
HS код: 3102210000

Приложение:
Използвани като торове, приложени към различни почви и култури използвани в текстил, кожа, медицина и така нататък главно използван като суровина за СМЕСВАНЕ NPK

Клас caprolactam амониев сулфат описание на продукта:
Itams:Standard
Външен вид: бял кристал
Азот: 21 % min
Moisture:0.2%Max
Свободна киселина: 0.03max
Забележка за съхранение: съхранява в-вентилация, cool、well район, далеч от огъня, източник на топлина, избягвайте съчетаване на амониев сулфат с киселина вещество и алкални, когато се съхранява. Складови площи се извършва с правилния материал за изтичане на съдържанието. Тя лесно се разлагат отровен дим при нагряване.
Условия на плащане: L/c или Т/Т
Проба: Безплатни мостри, товари на ваша страна

Опаковане и доставка:
Опаковка информация: 50kg/чанти 1000 кг/чанти. Опаковка с палети като специално искане на купувача. Най-доброто обслужване след експедиционна бележка с имейли. Товари снимка преди и след натоварване в контейнера.
Доставка информация: бърз експедиционна бележка се съхранява в готино 、 проветриви район, далеч от огъня, топлина източник, избягвайте съчетаване амониев сулфат с киселина вещество и алкални, когато се съхранява. Складови площи се извършва с правилния материал за изтичане на съдържанието. Тя лесно се разлагат отровен дим при нагряване.

Нашата визия:
1. Клиентът е на първо място, ние се опитваме да постигне максимална печалба за нашите клиенти и ние само споделяме малки
2. доверието е най-важното
3. качество култура е нашият живот
4. голямо чувство за отговорност

Запитване